abstinent, hehehe tak właśnie zrobiłem i blaszki latały po całym bagażniku. :P Potem wziąłem kombinerki rozciskowe (nie wiem czy to się tak nazywa) i poszło jak po maśle. Roboty na 10min. Klapa trochę się blokuje w połowie, ale to już wina siłowników. Przesmaruje je i zobaczymy.
wejście aux w wersjach classic/mint
Zwiń
X
-
patrykL, nie, ja jak zamawialam auto z radiem Swing kazalam zaznaczyc w umowie ze ma byc radio z AUX jak odbieralam niestety nie bylo, potem byla kłótnia
ze sprzedawca ktory powiedzial ze w mincie nie jest AUX dodawane, a ze ja mialam w umowie ze radio ma miec AUX a go nie ma to po negocjacjach dostalam gratisy za brak AUX-a
Komentarz
-
-
w sumie to nie zalezy mi na tym jakos bardzo, pytalem raczej pod katem rozpoznania czy aby przypadkiem dealer nie zamontowal radia u siebie, a twierdzi, ze bylo zalozone w fabryce! widze jednak, ze nici z takiego sprawdzenia, skoro w wersji mint nie jest to przewidziane
maba8, rozumiem, ze miales swinga zamontowanego w fabryce, a wejscia aux i tak brak?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLw sumie to nie zalezy mi na tym jakos bardzo, pytalem raczej pod katem rozpoznania czy aby przypadkiem dealer nie zamontowal radia u siebie, a twierdzi, ze bylo zalozone w fabryce! widze jednak, ze nici z takiego sprawdzenia, skoro w wersji mint nie jest to przewidziane
maba8, rozumiem, ze miales swinga zamontowanego w fabryce, a wejscia aux i tak brak?
jednym miejscu (oczywiscie wersja mint) w schowku z lewej strony koło regulacji
chłodzenia schowka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maba8Zamieszczone przez patrykLw sumie to nie zalezy mi na tym jakos bardzo, pytalem raczej pod katem rozpoznania czy aby przypadkiem dealer nie zamontowal radia u siebie, a twierdzi, ze bylo zalozone w fabryce! widze jednak, ze nici z takiego sprawdzenia, skoro w wersji mint nie jest to przewidziane
jednym miejscu (oczywiscie wersja mint) w schowku z lewej strony koło regulacji
chłodzenia schowka.
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez ZuzusPozwolcie, ze podepne sie pod temat z jednym pytaniem. Czy u Was aux tez chodzi duzo ciszej niz np. radio, badz cd? Optymalna glosnosc dla radia to powiedzmy 8, czy 9 natomiast taka sama glosnosc przy aux otrzymuje dopiero przy przykreceniu glosnosci do 16-18..
Komentarz
Komentarz