wejście aux w wersjach classic/mint

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzysio101
    Classic
    • 2010
    • 12

abstinent, hehehe tak właśnie zrobiłem i blaszki latały po całym bagażniku. :P Potem wziąłem kombinerki rozciskowe (nie wiem czy to się tak nazywa) i poszło jak po maśle. Roboty na 10min. Klapa trochę się blokuje w połowie, ale to już wina siłowników. Przesmaruje je i zobaczymy.
  • patrykL
    Rider
    • 2009
    • 588

witam, szukalem, ale bez efektu stad moje pytanie: czy w O2fl wersja classic/mint z zamontowanym radiem swing (fabrycznie) powinno byc wejscie aux?

Komentarz

• baca10
      RS
      • 2009
      • 6225

patrykL, nie, ja jak zamawialam auto z radiem Swing kazalam zaznaczyc w umowie ze ma byc radio z AUX jak odbieralam niestety nie bylo, potem byla kłótnia
      ze sprzedawca ktory powiedzial ze w mincie nie jest AUX dodawane, a ze ja mialam w umowie ze radio ma miec AUX a go nie ma to po negocjacjach dostalam gratisy za brak AUX-a

Komentarz

• patrykL
        Rider
        • 2009
        • 588

dziwna sprawa, cena ta sama, a o 1 funkcje mniej
        tak czy siak, dzieki za informacje

Komentarz

• baca10
          RS
          • 2009
          • 6225

patrykL, dlatego jak zamawiasz a placisz to zadaj albo cos niech daja gratis ja sie dowiedzialam nie oficjalnie ze jest mozliwosc zamontowania fabrycznie AUX-a w schowku

Komentarz

• maba8
            Ambiente
            • 2009
            • 168

na forum był wątek na ten temat co trzeba dokupić by korzystać z tej funkcji
            ale jak pamiętam to koszt jest bardzo wysoki ,nieadekwatny do korzyści.
            Radio ma mp3 a płyty kosztuja grosze, ja sobie odpuściłem.
            P O Z D R A W I A M O2 FL MPI srebrny Mint

Komentarz

• patrykL
              Rider
              • 2009
              • 588

w sumie to nie zalezy mi na tym jakos bardzo, pytalem raczej pod katem rozpoznania czy aby przypadkiem dealer nie zamontowal radia u siebie, a twierdzi, ze bylo zalozone w fabryce! widze jednak, ze nici z takiego sprawdzenia, skoro w wersji mint nie jest to przewidziane
              maba8, rozumiem, ze miales swinga zamontowanego w fabryce, a wejscia aux i tak brak?

Komentarz

• maba8
                Ambiente
                • 2009
                • 168

Zamieszczone przez patrykL
                w sumie to nie zalezy mi na tym jakos bardzo, pytalem raczej pod katem rozpoznania czy aby przypadkiem dealer nie zamontowal radia u siebie, a twierdzi, ze bylo zalozone w fabryce! widze jednak, ze nici z takiego sprawdzenia, skoro w wersji mint nie jest to przewidziane
                maba8, rozumiem, ze miales swinga zamontowanego w fabryce, a wejscia aux i tak brak?
                dokładnie tak jest , radio założone w fabryce i nici z aux-a, wyjście może być tylko w
                jednym miejscu (oczywiscie wersja mint) w schowku z lewej strony koło regulacji
                chłodzenia schowka.
                P O Z D R A W I A M O2 FL MPI srebrny Mint

Komentarz

• baca10
                  RS
                  • 2009
                  • 6225

Zamieszczone przez maba8
                  Zamieszczone przez patrykL
                  dokładnie tak jest , radio założone w fabryce i nici z aux-a, wyjście może być tylko w
                  jednym miejscu (oczywiscie wersja mint) w schowku z lewej strony koło regulacji
                  chłodzenia schowka.
                  zamiast AUX-a w tym miejscu moze byc zamontowany USB roznica to 120 zl

Komentarz

• patrykL
                    Rider
                    • 2009
                    • 588

dziekuje za odpowiedzi
                    swoja droga spojrzalem teraz na strone skody i pisze jak byk, ze wejscie aux nie jest dostepne w wersjach classic/mint, chyba ze na jakies "specjalne" zamowienie jak pisze baca10

Komentarz

• Zuzus
                      Ambiente
                      • 2009
                      • 136

Pozwolcie, ze podepne sie pod temat z jednym pytaniem. Czy u Was aux tez chodzi duzo ciszej niz np. radio, badz cd? Optymalna glosnosc dla radia to powiedzmy 8, czy 9 natomiast taka sama glosnosc przy aux otrzymuje dopiero przy przykreceniu glosnosci do 16-18..
                      Moja 4x4

Komentarz

• _tm_
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2004
                        • 2333
                        • Superb III (3V3)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                        • CDAA 1.8 TSI 160 KM
                        • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Zamieszczone przez Zuzus
                        Pozwolcie, ze podepne sie pod temat z jednym pytaniem. Czy u Was aux tez chodzi duzo ciszej niz np. radio, badz cd? Optymalna glosnosc dla radia to powiedzmy 8, czy 9 natomiast taka sama glosnosc przy aux otrzymuje dopiero przy przykreceniu glosnosci do 16-18..
                        W Swingu też miałem ciszej, a w Columbusie, o ile dobrze pamiętam, można w ustawieniach skonfigurować poziom sygnału wejściowego.
                        S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
                        Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
                        -------------------------------------------------------------------------
                        O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
                        O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
                        O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• Zuzus
                          Ambiente
                          • 2009
                          • 136

Mam Swinga. OK czyli rozumiem, ze wszystko w porzadku dzieki!
                          Moja 4x4

Komentarz

• patrykL
                            Rider
                            • 2009
                            • 588

odgrzewam temat, bo przyszlo mi jeszcze do glowy takie pytanie...
                            czy jesli radio swing czy tez inne oryginalne jest dokladane u dealera, to czy glosniki rowniez, czy sa juz fabrycznie zamontowane? dzieki za ewentualne zaspokojenie mojej ciekawosci

Komentarz

Pracuję...